Ik wilde eerst mijn VADER YAHUVEH in de Hemel, YAHUSHUA en de RUACH HA KODESH bedanken voor het ordenen van mijn stappen. Shalom aan jullie allen die dit getuigenis over de hele wereld lezen. Ik, Ezra, een profeet uit Israël die AmightyWind-bediening leerde kennen door de begeleiding van de RUACH HA KODESH die mij er naartoe leidde. En ik had door een of andere reden het verlangen om meer te weten te komen over de Twee Getuigen. Ik kan niet uitleggen waarom, ik zocht - op Youtube en op internet - en ik kwam een video tegen van (over) de Twee Getuigen van AmightyWind Ministry. Ik luisterde naar de video, en daar was profeet Elisheva Elia die profeteerde en verkondigde vanuit de hemel. Ik luisterde naar de video en ik keek hem telkens keer op keer opnieuw. Er was iets in mij, dat ik steeds bleef terugkomen om meer en meer te horen. Toen wist ik het, het kwam van YAHUVEH en ik werd steeds nieuwsgieriger na het lezen van de Profetieën en het bezoeken van haar website.

Ik kwam een boek tegen met de naam "Geheimen van de HEILIGE GEEST" en kreeg zelfs meer verlangen om meer te weten over de Geheimen van de HEILIGE GEEST. Ik heb de Getuigenissen van mensen op YouTube gehoord, ik kan zeggen dat mijn eetlust zelfs meer werd naar dit spirituele voedsel. Ik heb het boek besteld voordat ik op het punt stond de VS te verlaten om naar Israël te gaan en ik wachtte elke dag op de post. Ik stuurde e-mails naar Profeet Elisheva en we begonnen via e-mails corresponderen. Ik was erg gezegend door Apostel Elisheva en mijn verlangen groeide nog meer om haar persoonlijk te leren kennen. Ik wist toen dat het van YAHUVEH de ALMACHTIGE GOD kwam, die ik dien.

Ik stond op het punt de VS te verlaten om naar Israël te gaan en ik ontving het boek vlak voor mijn vertrek. En ik herinner me dat ik zo opgewonden was, herinnerend dat ik naar de voorkant van dit boek staarde en toen ik het boek opende zag ik gloeiende bladzijden. Dus ik wilde profeet Elisheva bedanken voor haar gehoorzaamheid, voor alles wat ze gedaan heeft in haar jarenlange bestaan als een solide boomstam die veel vruchten heeft door haar wandeling met YAHUSHUA door al de jaren heen. Ik ben dankbaar om je te leren kennen, lieve, liefdevolle, tedere Elisheva - voor al je tijd en werk voor ABBA YAHUVEH, YAHUSHUA en de RUACH HA KODESH. Nogmaals bedankt voor het delen van wie je echt bent, mijn lieveling, Elisheva.

Met veel liefde en voor eeuwig van jou, Ezra